OVER ONS

Al meer dan 30 jaar creatief met folie

De geschiedenis van Polyblock

Polyblock is opgericht in 1984. De import rechten van FLEXSOM PVC dakbedekking verkreeg Polydak in 1984 op voorspraak van dhr. Albert van de Hout van Buro Dakadvies. In 1987 werd door dhr.  Ph.Teijgeler als dir/ eig. van Polydak b.v. een opslag in Everdingen opgericht en de naam POLYBLOCK was  geboren.

Naast de standaard grijs en zwart kleuren van de Flexsom PVC Dakbedekking is het assortiment van Polyblock uitgebreid met verschillende nieuwe kleuren zoals kopergroen, blauw, rood en antraciet. De witte Flexsom SG+ Extra dakbedekking is in 2012 toegevoegd aan het assortiment. Flexsom wordt al sinds 1986 met een top PU lijm ( Polyfix ) op vrijwel iedere ondergrond stormvast  gefixeerd!!!

Dak toebehoren, dakafwerking en dak afvoeren zijn ook aan het assortiment toe gevoegd om alles onder 1 dak aan te kunnen bieden.

In 2020 was de tijd rijp om Polyblock over te dragen aan dhr. Ir. Victor Bishaie, MBA.

De jarenlange nauwe en prettige samenwerking tussen Dhr. Teijgeler en dhr. Bishaie, resulteerde in deze overname, waarin, met behulp van de kennis en ervaring van dhr. Teijgeler, en  logistieke en management ervaring van dhr. Bishaie zal met vertrouwen worden uit gekeken naar de toekomst.

Scroll naar top